23948sdkhjf

Harboe får ny struktur og ny finansdirektør

Efter voldsom bølgegang i december har Harboes Bryggeri i Skælskær nu ansat en ny finansdirektør i form af den 43-årige revisor Michael Møller Hansen. Han kommer ifølge Harboes med "en solid finansiel og forretningsmæssig erfaring fra fødevareindustrien" og har senest været ansat hos kagekoncernen Bisca.

Samtidig går bryggeriet i gang med at omstrukturere og effektivisere; ikke mindst er der fokus på strategien for salg og markedsføring.

- Vores resultater i indeværende regnskabsår har ikke været tilfredsstillende. Derfor arbejder vi meget systematisk med at foretage de nødvendige tilpasninger og effektiviseringer, som kan sikre grundlaget for markant forbedrede resultater i 2020/2021 – og en bæredygtig vækst og værdiskabelse over de kommende år, siger Bernhard Griese i en selskabsmeddelelse, som bryggeriet udsendte torsdag.

Ansættelsen af Michael Møller Hansen kommer, efter at uenighed om den fremtidige strategi i december medførte store omvæltninger i ledelsen. Administrerende direktør Karina Harboe Laursen forlod virksomheden efter bare to måneder på posten, og både driftsdirektør Kirsten Ægidius og formand Søren Stampe fulgte hende ud af døren..

I den forbindelse trådte den tidligere, mangeårige topchef - og far til Karina Harboe Laursen - Bernhard Griese til som bestyrelsesformand. Med sig ind i ledelsen trak han sin svigersøn Søren Malling som konstitueret direktør og Martin Schade som konstitueret driftsdirektør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11