23948sdkhjf

Bryggeriet Åben spinder guld på øl-kåring

Da Danske Ølentusiaster i 2019 kårede Bryggeriet Åben til Årets Bryggeri, skulle det vise sig at blive en guldrandet forretning for prisvinderen.

Det skriver Jydskevestkysten.

- Jeg har aldrig i mit liv fået så mange telefonopkald og mails som dagen efter, det blev offentliggjort, at vi vandt titlen som Årets Bryggeri. Det gik fuldstændigt amok. Det var alle mulige, der ringede, og det var en stor anerkendelse af det arbejde, vi har lavet. Det var virkelig fedt, siger stifter og ejer Philip Hulgaard, til Jydskevestkysten.

Sidste år var et begivenhedsrigt år, hvor bryggeriet udvidede med flere tanke og åbnede barer i Aarhus og Roskilde. Titlen blev prikken over i’et, som virkelig formåede at trække kunder til butikken. Produktionen kører på det maksimale, og Bryggeriet Åben har ikke haft brug for at bruge penge på markedsføring siden december måned.

Omtalen har skippet så godt i kassen, at det seneste årsregnskab viser et overskud på 293.000 kr. før skat i 2019, mod 120.000 kr. før skat i 2018, skriver Jydskevestkysten.

Kilde: Jydskevestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094