23948sdkhjf

Voldsom vækst: Vil op på 50.000 flødeboller om dagen

Når indehaveren af flødebolleproducenten SweetNorth, Michael Møller Larsen, taler om at sætte produktionen voldsomt i vejret, så mener han det i allerhøjeste grad. En produktion, der indtil for nylig var på 5.000 flødeboller om måneden, kommer om alt går vel op i nærheden af en million om måneden i løbet af det kommende år, håber han

De 5.000 om måneden er det antal, Michael Møller Larsen kunne regne med, mens SweetNorth fik fremstillet sine flødeboller hos Konnerup & Co. Da efterspørgslen var langt større, skiftede han i slutningen af sidste år til Kathrine Andersen Chokolade, hvor han har en aftale om 20.000 pr. måned.

Læs også: Kafferisteri og flødebollefabrik kører parløb

- På vores nye produktionslinje kan vi lave 10-11 millioner om året på et daghold, når vi kommer op i omdrejninger, siger den fynske iværksætter.

- Hvor mange af dem kan du så sælge?

- Jeg regner med at sælge dem allesammen. Det vil vi ikke kunne gøre i Danmark alene, men især Tyskland og Japan har jeg store forventninger til. I Japan er de lige begyndt på det med økologi, så der regner vi med at kunne komme med på en bølge. Generelt har vi fokus på at få vores produkter ind i store kæder, så der skal ikke så mange kunder til, før det går stærkt, fastslår Michael Møller Larsen.

Læs også: Gigantisk bryllupssucces og fars sidste ønske satte gang i flødebolleeventyr

Han regner med at ansætte fire-fem medarbejdere til produktionen på den anden side af sommerferien, og de kommer til at arbejde på det, han kalder "Danmarks største professionelle gourmetflødebollelinje".

Michael Møller Larsens optimisme bunder ikke mindst i, at der er tale om økologiske flødeboller med en holdbarhed på 30 dage ved stuetemperatur. Og at de desuden kan fryses, hvilket han ser som en kæmpestor fordel, når det handler om eksportmulighederne.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094