23948sdkhjf

Rester i pålægsmaskiner: Sur smiley til familieejet slagter

På Nordals har Fødevarestyrelsen uddelt bøde og en sur smiley til den familieejede Slagter Nielsen, efter et kontrolbesøg afslørede flere problemer med rengøringen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Under besøget d. 5. februar fandt kontrollanten, at rengøringen både i produktionen og butikken flere steder haltede.

Det drejede sig blandt andet pålægsmaskiner i butikken, der var beskidte med fødevarerester fra den foregående dag, mens to ovne i produktionen havde brune belægninger. En dør til et kølerum var beskidt og fedtet, og det samme var gulv og hylde i krydderirum samt en hylde i slagterens pølsemageri.

Det ærgrer Thomas Nielsen, der er 3. generation i virksomheden, og ellers vant til glade smileyer. Til avisen siger han, at rengøringen skal være i orden og kontrolrapporten taget til efterretning.

Det er ikke maskiner, men mennesker vi har ansat. Der sker fejl, og så retter vi dem. Vi har sat rengøringsfrekvensen op i de berørte områder, siger slagtermesteren, hvis bedstefar åbnede Slagter Nielsen for 62 år siden.

Besøget har udover en sur smiley udløst en bøde på 10.000 kr., ligesom slagteren kan se frem til to opfølgende kontroller.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079