23948sdkhjf

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
De befandt sig allerede i det gode selskab, men med mandagens stjerneuddeling fra Michelinguiden er Restaurant Jordnær i Gentofte kommet ind i den lille eksklusive kreds af danske restauranter, der har to Michelinstjerner.

Og den ekstra Michelinstjerne har ikke overraskende udløst stolthed hos folkene bag Jordnær, konstaterer TV2 Lorry

- Det er nok ikke helt sunket ind endnu. Vi har arbejdet hen imod det her og havde ambitioner om det. Og på forhånd tænker man 'hvad sker der, når det sker'. Og når det så sker - så kan man ikke få reaktionerne ud, lyder det fra Eric Vildgaard, der ejer Restaurant Jordnær sammen med sin kone, Tina Kragh Vildgaard.

Restauranten har satset på Det Nordiske Køkken, som samtidig skal være bæredygtigt.

Michelinstjernerne blev uddelt mandag eftermiddag i Trondheim i Norge. Tirsdag morgen går turen tilbage mod Danmark - og så skal den ekstra stjerne fejres sammen med medarbejderne.

- Det er jo lige så meget deres indsats, som hyldes i aften. Og mon ikke der kommer til at trille en tåre ned ad kinderne i morgen, mens vi får et lille glas champagne sammen, sagde Eric Vildgaard mandag aften til TV 2 Lorry.

Han og Tina Kragh Vildgaard indførte fire dages arbejdsuge for deres medarbejdere allerede før sidste års Michelinuddeling. Jordnær holder dermed lukket både søndag, mandag og tirsdag.

- Hvis vi har fem-dages arbejdsuge, så yder personalet måske 80 procent, for det er lange dage. Nu hvor vi har fire dages arbejdsuge, så yder de 100 procent, forklarer Tina Kragh Vildgaard i telefonen fra Trondheim.

Noget kan tyde på at satsningen er rigtig. For ud over stjerne nummer to kan folkene bag Jordnær også bryste sig af, at restauranten af Michelin er udpeget som den restaurant, der har den bedste service.

Parret kommer ikke til at hvile på hverken laurbær eller stjerner.

- Det er vores ambition, at i morgen skal vi være bedre end i dag. Så selvfølgelig drømmer vi om mere. Hvis man ikke drømmer om den tredje stjerne, så kan man lige så godt stoppe. Vi kan ikke svare på, hvad der skal til - men vi vil gøre alt for at blive den bedste restaurant i verden, fastslår Eric Vildgaard.

Menuen på Jordnær består i øjeblikket af blandt andet kammuslinger, jomfruhummere, rå rejer, krabber og kaviar.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Lokale kroer har stor succes med take-away

Gorm's Pizza forærer 12.672 poser mozzarella væk

1

Skare Food tror på massiv fremgang med Defco

Stort mad-arrangement flytter til 2021

Coronavirus stopper produktionen af Corona-øl

Tican vil have lov at slagte grise i påsken

Nyhedsbrev

15.457 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Easyfood har afsat et hold til at sikre fremtiden: De graver i folks hjerner

Emballagefolk har forrygende travlt - men varerne er der

Digitalt Salg: Få nøglen til fremtidens detailhandel

Easyfood satte ny rekord, men er nu pludselig helt nede i gear

Ejer af cateringfirma: Hver dag koster mig 10.000 kroner

1

FødevareDanmark: Hullede hjælpepakker presser virksomheder i knæ

1

Skares kødkoncern med nyt kæmpetab

Saftproducent bukker under for coronakrisen

Nu kommer hjælpen til selvstændige og små virksomheder

Genial opfinder slår til igen: Vil forvandle kaniner til oksekød

Aasted spiser af tyk ordrebog

18.000 Thy-pilsnere bliver til gratis håndsprit

Bryggerier ramt af coronakrisen: Ølforbruget styrtdykker

13 Dalle Valle- og Cafe A-spisesteder er konkurs

Efter at have fyret alle ansatte lukker restaurantkoncern 13 ud af 35 spisesteder.

Kims oplever syv weekendaftener om ugen

Kæmpe interesse for digitalt møde om eksport under corona

Tican i fyringsrunde efter OL-beslutning

Koncern bag to danske Michelin-restauranter konkurs

Salget af vin og spiritus falder under coronaudbrud

Nordiske Medier går stærkt frem og lancerer nyt nichemedie målrettet kommuner

Rapport: Dansk erhvervsliv bløder milliarder

Over 10.000 virksomheder har søgt om lønkompensation

Nordisk Mejerikongres udsat

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Online opkvalificering med godtgørelse

Bruger du også for mange forskellige sensorer?

MARS Service- og Sikkerhedsbeslag

Nyt samarbejde skal sikre industrikunder mere oppetid

Expression er flyttet ind hos ByMakers i Skanderborg

Nu tester GTS-institut værnemidler 24 timer i døgnet

Ny membrantype er nu tilgængelig til et større udvalg af DEP

Gibotech får ny Projektchef

Hvornår skal du bruge luftovervågning på arbejdspladsen?

Elektronik fra Italien

Vi kan opgradere din eksisterende kran! Fyns Kran Udstyr

PALOMAT® holder påskeferie

Aluminiums Kraner fra JLM teknik, gør bare hverdagen nemmere

Gratis gå-hjem-møde om ISO 45001

Sådan forholder du dig til coronavirus, som virksomhedsejer

Kom bare an - Pro-Plast Energeo er klar..

MTP – når standardisering skal være dynamisk

Ny membrantype er nu tilgængelig til et større udvalg af DEP

Quattroflow QF2500 hos PUMPEGRUPPEN

70 års fødselsdag hos Carsten Holm A/S

Fra smugkig til ny kassevasker

Ny projektleder til PanPac Engineering

Gør som dine konkurrenter

Ultimative løsninger til at fjerne olietåge

Webinar: Så du ikke med da vi sendte ’LIVE’ tidligere i går?

Send til en kollega

0.174