23948sdkhjf

Antallet af lokale varer er eksploderet hos AB Catering

Antallet af lokale fødevareleverandører er nærmest eksploderet hos AB Catering i Aalborg, siden Peter Guldager for godt et år siden tiltrådte som direktør for den nordjyske afdeling af cateringgrossisten.

- Jeg tror, at vi havde cirka 10 nordjyske leverandører, da jeg blev direktør. Nu er vi oppe på omkring 40. Nye koste fejer jo på nye måder, men i bund og grund er det bare et spørgsmål om at sætte turbo på noget af det, vi også var gode til i forvejen, siger Peter Guldager.

Han peger på, at med ham i direktørstolen er AB Catering blevet villig til at tage lidt større chancer, når det handler om at tage en ny lokal leverandør ind. Eller at modtage et parti varer, som egentlig måske ikke er helt stort nok.

- Det kan være, at en leverandør siger, at vedkommende har 20 kasser af et produkt. Så siger vi måske, at vi skal bruge 50, og leverandøren siger "det kan jeg ikke". Så kan vi sagtens finde på at tage de 20 kasser og så ringe til nogle kunder og fortælle, at nu har vi lige 20 kasser af produktet. Jeg har ikke noget problem med at melde udsolgt på de små, eksklusive leverandører, konstaterer Peter Guldager.

Kasserne kan for eksempel komme fra en de nye, nordjyske leverandører til AB Catering, Naturbruget Tranum, der dyrker grøntsager ved Brovst. Dér har AB Catering ifølge Peter Guldager garanteret, at grossisten sælger alt, hvad der bliver dyrket på en del af ægteparret Pia og Flemming Hjorths arealer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078