23948sdkhjf

Morgenmadsproducent tøver med at tage imod hjælpepakke

Politikernes beslutning om at lave hjælpepakker til nødstedte virksomheder i kølvandet på corona er en hjælp for mange; men den har også en bagside.

Ved at tage imod hjælpepakkens lønkompensation forpligter virksomheden sig nemlig også til ikke at fyre, så længe krisen raser. Og det får flere til at tøve med at tage imod håndsrækningen.

En af dem er Crispy Food Nordic, som har hovedsæde i Gørlev. Selv om aktivitetsniveauet er faldet, er det endnu ikke så kritisk, at virksomheden ser ud til at skulle fyre mindst 30 pct. af de ansatte - som er et af kravene for at kunne modtage lønkompensationen.

- Men vi følger udviklingen løbende, for den udvikler sig hele tiden. Derfor kan jeg heller ikke afvise, at vi vil gøre brug af muligheden, men lige nu er det ikke en mulighed, som vi påtænker at gøre brug af, siger adm. direktør Christian Bring til Lolland-Falsters Folketidende.

Crispy Food beskæftigede sidste år 68 mennesker. Virksomheden har for nylig aflagt årsregnskab for 2019, som viser et resultat før skat på 10,6 mio. kr. - en fremgang på 43 pct. i forhold til året før.

Crispy Food bekendtgjorde sidste år, at man vil fusionere med Nakskov Mill Foods, hvilket forventes at øge både top- og bundlinje i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094