23948sdkhjf

Too Good To Go stiller app til rådighed for take away

Alle landets restauranter, cafeer og barer er blevet tvunget til at lukke ned for gæster, indtil videre måneden ud, mens coronavirussen raser. 

Det får nu virksomheden Too Good To Go til at udvide sin madspilds-app, så restauranter og cafeer kan bruge den til at sælge almindelig take away. 

I forvejen er det muligt at redde mad fra affaldscontaineren ved at købe den til reduceret pris gennem app'en, og med StøtLokalt kan kunder købe fastfood til fuld pris, mens restauranterne er afholdt fra at tage imod gæster.

- Vi har oplevet kolossal opbakning fra landets restauratører i kampen mod madspild. Nu er det vores tur til at bakke op med de midler og ressourcer, vi har til rådighed, siger Mette Lykke, adm. direktør for Too Good To Go, i en pressemeddelelse.

- Vi har over 1,8 millioner brugere og har specialiseret os i at forbinde mad og mennesker. Nu gør vi det samme med en anden vinkel i en midlertidig periode. Og når alt det her så forhåbentligt snart er overstået, vil vi igen arbejde 100 pct. på at bekæmpe madspild, fortsætter hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109