23948sdkhjf

Restauranter og barer er fortsat tvangslukket

På et pressemøde i går aftes åbnede statsminister Mette Frederiksen (S) forsigtigt døren for en genåbning af landet.

Desværre var det ikke godt nyt for landets mange beværtninger, som fortsat skal holde lukket. Indtil videre frem til 10. maj.

- Hvis vi lykkes med allerførste fase, vil det være en prioritet for os at lempe restriktionerne i næste fase, sagde statsministeren på pressemødet.

Ingen festivaller denne sommer

Ved samme lejlighed meddelte Mette Frederiksen, at festivaller og markeder bliver aflyst frem til august. Det skyldes det fortsatte forbud mod større forsamlinger.

- Vi kigger på, om hjælpepakkerne gælder bredt nok, også i forhold til jer. Vi vil sammen med partierne drøfte, om vi kan forbedre pakkerne endnu mere, sagde hun i erkendelse af, at det vil ramme mange organisationer hårdt.

Statsministeren langede også ud efter bankerne, som i flere tilfælde har ladet meget tilbage at ønske i forhold til økonomisk imødekommenhed over for de virksomheder, der bliver ramt af for eksempel tvangslukninger.

- Vi har set eksempler på nogle meget høje renter, som lugter af, at nogle udnytter situationen. Vi opfordrer til, at man viser samfundssind og holder hånden under de små erhvervsdrivende, sagde Mette Frederiksen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187