23948sdkhjf

Rigmand forsøger at redde konkursramt rejevirksomhed

Rejevirksomheden Crown Seafood på havnen i Esbjerg er gået konkurs, og hovedaktionær Kent Jensen, der har tjent en formue på laks, forsøger nu at redde aktiverne ud af konkursboet.

Det skriver JydskeVestkysten .

Kent Jensen fortæller til avisen, at han gerne ser virksomheden fortsætte, enten med eller uden ham selv som en del af det. Han købte sig ind i Crown Seafood, efter at virksomheden også var gået konkurs i maj 2014.

Ifølge Kent Jensen hænger konkursen, som rammer cirka 20 medarbejdere, sammen med Frankrigs nedlukning i forbindelse med coronakrisen. Han fortæller til JydskeVestkysten, at en stor, fransk kunde måtte lukke, men at Crown Seafood fortsat fik store mængder rejer leveret fra Indien - i alt otte containere med over 200 ton frosne rejer, inden man fik sat en prop i leverancen. Fire containere står nu i Esbjerg, mens resten er på vej. Det er rejer til mange millioner kroner, som konkursboet nu er ved at brænde inde med.

- Det er fødevarer, og alle kan regne ud, at tiden er en faktor i forhold til virksomhedens overlevelse. Jeg vil gerne købe, men andre skal også have buddet. Ingen skal kunne sige mig noget på, siger Kent Jensen til JydskeVestkystren.

Skulle det ende med, at aktiverne i konkursboet handles tilbage til Kent Jensen, vil han selv være direktør og dermed afløse firmaets stifter, Henrik Brix, i direktørstolen, nævner avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078