23948sdkhjf

Konkursramt fiskevirksomhed er blevet opkøbt

Den københavnske fiskevirksomhed Jacob Kongsbak Lassen, der gik konkurs i slutningen af marts, er blevet opkøbt af fødevareselskaberne Kalu og Skagerak
Fiskeeksport.

Det oplyser Kalu, som hidtil ikke har haft fisk i sit sortiment, i en pressemeddelelse.

- For os giver det mening at være med til at sikre Kongsbaks fremtidige drift, da vi mener, det er en vigtig leverandør i vores industri af højkvalitetsprodukter
til restaurations- og fødevarebranchen. Vi har den samme kundeportfolio af kvalitetsbevidste kokke og restauranter, som er vant til et eksklusivt sortiment og en ultrahøj servicegrad, siger Kalu- direktør Thomas Høy.

- Over tid vil der være mange synergier, vi kan trække sammen, ud over at begge virksomheder har stolte traditioner inden for hver deres område. Hos Kongsbak er det fisk og skaldyr, hos Kalu er det kød, fjerkræ, charcuteri, ost og specialiteter. Det giver god mening for vores kunder., tilføjer han.

Jacob Kongsbak Lassen har som familievirksomhed eksisteret i 137 år, deraf 20 år i Kødbyen i København.

Indtil konkursen blev virksomheden drevet af 5. generation, Jacob Kongsbak, der har været en del af virksomheden siden barnsben. Han fortsætter med at varetage den daglige drift, efter at virksomheden er overgået til Kalu og Skagerak Fiskeeksport.

Skagerak Fiskeeksport, der også er en familievirksomhed, er ejet af Christian Espersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109