23948sdkhjf

KEN sikrer hygiejnen

KEN HYGIENE SYSTEMER er specialister i rengøring af kritisk procesudstyr og producerer vaskeanlæg til fødevareindustrien, hvor der stilles meget høje krav til hygiejne og et effektivt produktionsflow.

Vi producerer avancerede vaskeanlæg på vores egen fabrik i Brobyværk, med knap 200 ansatte. Lokal tilstedeværelse er én af vores styrker!

Vores maskiner er udviklet til at varetage vask og desinfektion af særlig kritisk procesudstyr. Vores vaskeløsninger er designet til at sikre den højst mulige kvalitet, hvor der således ikke gåes på kompromis med fødevaresikkerheden.

Undgå krydskontaminering

I en konkurrencepræget hverdag er det essentielt at identificere måder, hvorpå det er muligt at optimere produktionsflowet mest muligt, samtidig med at hygiejnesikkerheden ikke bliver en risiko. Derfor er det altafgørende at vælge vaskeløsninger, der medvirker til at opretholde en høj hygiejnesikkerhed, og således eliminerer risikoen for krydskontaminering mellem forskellige produktionsbatches.

Vi oplever, at producenter vælger at vaske procesudstyret manuelt. Dog vil dette ikke sikre en kontinuerlig ensartet vask, idet vaskeprocessen er afhængige af den enkelte operatør, og manuel vask resulterer ofte i spredning af aerosoler til omkringliggende udstyr. Derved øges risikoen for krydskontaminering og uønsket aflejring af mikrobiologi på udstyr og i lokalet. 

Ved at benytte en Equipment Washer Disinfector EWD 25/50 kan producenter vaske og desinficere procesudstyret i et lukket vaskekammer. Selve vaskeprocessen programmeres i henhold til kundens specifikke ønsker, og sikrer en ensartet, automatiseret og verificérbar vask.

Vaskefilosofien er at skifte vandet mellem de forskellige faser, hvilket eliminerer risikoen for krydskontamination.

Equipment Washer Disinfector EWD 25/50 gennemfører en termisk desinfektion af udstyret, ved at opretholde slutskyl temperaturer over 90°C i en defineret tid – eksempelvis 5 minutter.

Bæredygtig vaskeløsning

En vaskeløsning fra KEN HYGIENE SYSTEMS er altid udviklet med henblik på at sikre det lavest mulige forbrug af vand, kemikalier og strøm, hvilket medfører en række fordele for miljøet.

Det lave vand-, kemikalie- og strømbrug betyder ligeledes, at driftsudgifterne ved en KEN maskine er meget lave, hvilket kan bidrage til reducerede omkostninger for kunderne.

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187