23948sdkhjf

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Mange mennesker har i de seneste uger delt billeder af en ny type drivhusrestaurant i Amsterdam. Nu får København og Frederiksberg deres egne bud på konceptet, hvor gæsterne i ægte coronastil kan spise sammen op til fire personer hver for sig under åben himmel i små glashuse.

Det fortæller madvirksomheden Meyers i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at Meyers og Juliana Drivhuse i fællesskab planter en klynge transparente spisehuse under åben himmel. Dels foran Meyers Deli på hjørnet af Gl. Kongevej og Hauchsvej på Frederiksberg, dels foran Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhuset ved Københavns Havnefront

- Selv om mange restauranter er begyndt at åbne igen, heriblandt flere af vore egne, har vi haft lyst til at lege lidt med konventionerne. Det store spørgsmål efter coronakrisen er, om vi bare skal lave "business as usual". Indtil vi finder svaret, prøver vi kræfter med anderledes madoplevelser, som taler direkte ind i sin tid, siger forretningschef for Meyers Venues Marie Egede.

Mens der på Frederiksberg placeres fire spisedrivhuse, opstilles otte af slagsen ved vandet på den side af Skuespilhuset, der vender ud mod Papirøen. Tanken er, at glashusene kan skabe maksimal tryghed i forhold til corona, samtidig med at de i sig selv bliver "en æstetisk og humoristisk kommentar til det at spise ude efter Covid-19".

Husene leveres af den danske drivhusfabrikant Juliana Drivhuse, som - trods stor travlhed med at levere løsninger til corona-hjemsendte og driftige, danske haveejere - ikke kunne sige nej til idéen:

"Vi har igennem mange år set en udvikling, hvor drivhusets funktionalitet er bredt ud til andre formål end blot dyrkning af tomater og agurker. Det er fantastisk at se, hvordan drivhuset nu kan fungere som en restaurant, siger Nikolaj Stærmose, der er ejer og tredje generation hos Juliana Drivhuse, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063