23948sdkhjf

Postevand-firma fik sit første underskud

Den aarhusianske virksomhed Postevand, der sælger postevand tappet på bionedbrydelige kartoner, kom ud af 2019 med et underskud på godt 101.000 kroner efter skat. Et resultat, som ledelsen i sine bemærkninger til regnskabet kalder utilfredsstillende.

Året før var der et overskud på næsten 78.000 kroner - og i det hele taget har Postevand været vandt til at have sorte tal på bundlinjen siden etableringen i 2016.

Bruttofortjenesten faldt sidste år fra 710.000 til 543.000 kroner.

Ifølge Finans skyldes 2019-underskuddet ikke mindst, at Postevand havde flere store investeringer, ikke mindst i en ny karton. Det betyder, at kartonen er gået fra at være 74 procent biobaseret til nu 95 procent biobaseret.

Postevand har som erklæret mål at få danskerne til at drikke mere vand fra hanen. Virksomheden blev grundlagt af Jesper Kjeldsen, Andreas Halsteen Lemche og Jonas Langhoff Jørgensen, da de gik på uddannelsen som kaospiloter i Aarhus.

De har siden fået Søren Torp-Laursen, der er tidligere direktør i Lego og Top-Toy, med i ejerkredsen. Han blev tidligere i år også formand for bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109