23948sdkhjf

Brødre brager frem med billige burgere - vil snart have 20 restauranter

- Mange tror, at det er et midlertidigt tilbud. At det er for godt til at være sandt. Så må vi sige, at "nej, det er ikke et tilbud - det er bare fast pris".

Simon Brinck Jakobsen, den ene halvdel af brødreparret bag burgerkæden The Burger Concept, har ikke mindst i den seneste tid mange gange måttet forklare, at kædens priser er kommet for at blive. I alle de nu seks restauranter koster en burger med pommes frites 39 kroner, og det koncept er senest blevet et hit i Horsens.

Dér åbnede 30-årige Simon Franck Jakobsen og hans storebror, Morten Franck Jakobsen, det nyeste skud på stammen i indkøbscentret Bytorv Horsens i slutningen af maj.

- Vi har aldrig haft en bedre åbning; det er helt vildt. Vi sælger typisk mellem 500 og 1.000 burgere om dagen i Horsens, fortæller Simon Jakobsen, som sammen med sin bror har investeret omkring 2,5 millioner kroner i den nye restaurant. Den er dermed kædens hidtil dyreste, og med 120 siddepladser også den hidtil største.

Drømmen er hele verden
Brødrenes fem andre restauranter ligger i Holstebro, Silkeborg, Viborg, Odense og Egå ved Aarhus. Sidstnævnte lokation er den ældste, dér åbnede The Burger Concept for tre år siden.

Siden er det altså gået stærkt, og det kommer til at gå endnu stærkere fremover, fastslår Simon Franck Jakobsen.

- Jeg tror, vi når at åbne yderligere to-tre nye restauranter i år. Og om et år har vi 10-11 stykker, forudser han.

- Hvor mange kan I komme op på - hvad drømmer I om?


- Hvis vi snakker drømme, så er det hele verden. Realistisk set har vi om to år måske 20 restauranter i Danmark.

Læs også: Burgerbrødre bange for at blive overrendt i København

- Men allerede nu har vi så småt kig på Tyskland. I vores restaurant i Rosengårdcentret i Odense havde vi for nylig besøg af en gæst, der er højrehånd for Tysklands tredjerigeste mand. Han har så begejstret for vores koncept, at han har inviteret os til Hamburg for at diskutere mulighederne i Tyskland, fortæller Simon Franck Jakobsen.

På vej mod 100 millioner
Under alle omstændigheder omsætter The Burger Concept ifølge indehaverne allerede nu for et pænt tocifret millionbeløb.

- Det er ikke 100 millioner, men det er deroppead. Inden for et år omsætter vi i hvert fald for 100 millioner kroner, fastslår den yngste burgerbror.

Han peger på, at fordi man kan få både burger og pommes frites for 39 kroner, så ser The Burger Concept typisk hver enkelt kunde oftere end andre burgerrestauranter gør.

- Hos os har man råd til at komme flere gange om ugen. Og det skal kunderne også. Vores koncept kræver jo, at vi har flere kunder. Vi skal bare knokle hårdere for kronerne, siger Simon Franck Jakobsen.

Om baggrunden for vokseværket nævner han også, at The Burger Concept i høj grad er takeaway-venligt, idet mange kunder ikke har brug for at få drikkevarer og dip med, når de alligevel tager maden med hjem.

- Man har drikkevarer og ketchup hjemme i køleskabet, og så er det helt unødvendigt at skulle have det med som del af en menu. Ikke mindst derfor er en pris på 39 kroner for burger og pommes frites så attraktiv - vi trækker ikke det andet ned over hovedet på folk, siger Simon Jakobsen, hvis restauranter naturligvis gerne sælger en sodavand, hvis kunden vil have det. Prisen er så 19 kroner for en lille og 29 kroner for en stor.
Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Hanegal-ægtepar har svært ved at komme i gang med ny fabrik

Unibrew kæmper med at lave øl nok

Aarstiderne solgte mindre for første gang i årevis

Danish Crown klar til at droppe transportfirma ved dom

Efter udnyttelse af kinesiske kokke: Stadig ingen kontrol

Gryderet med luft er kaldt retur

Nyhedsbrev

15.565 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Haribo fik i høj grad vendt skuden

Online Avis Arkiv

Tredobling: Madklubben tjente igen millioner

Så er den gal igen med Hard Rock

Harboes' familiedrama fik direktørlønninger til at eksplodere

Nu mærker FoodTech-messen positive takter

Thise Mejeri satte igen ny rekord

Food Supply udkommer også i sommerferien

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Restaurantkæden Grød vil åbne i udlandet

Meyers Kantiner har igen sat sig på Folketinget

Vil kæmpe for Gram Equipment-erstatning til den bitre ende

Stifter forlader jysk kæmpeprojekt

Arla udnævner ny økonomidirektør

Lakridskonge er nu med i eks-politimands snack-firma

Farvel: Orme-Lasse bliver til Surfer-Lasse

Knas med byggeri giver Carletti laveste overskud siden 2014

Grøntvirksomheder fusionerer

Pålæg og pølser er tilbagekaldt

Chr. Hansen er helskindet gennem corona - overvejer nu frasalg

Palsgaard bruger 750 millioner på at fordoble kapaciteten

Vi undervurderer eget forbrug af slik og chips

Fødevarestyrelsen lukker efterforskning af campylobacter-udbrud

Chokoladeproducent lukker flere butikker

Fire ansatte på tysk Danish Crown-slagteri smittet med corona

Lukning af corona-ramt tysk slagteri giver dønninger hos Tican

Schulstad-ansatte har genoptaget arbejdet

Lagkagehusets eks-boss dropper Kohberg

Stryhns kalder store mængder leverpostej retur

Chr. Hansen på milliardopkøb i USA

Coronavirus sætter eksporten to år tilbage - men fødevarer trak op

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alt i stålwire og tilbehør - Fyns Kran Udstyr A/S

Blikkenslager / Tekniske isolatør søges

Gode ideer bliver til succesfulde produkter

Nyt fittingslager hos INOX

DFD's helt egen shop er nu live

Robot fjerner triviel flaskehals i corona test

Vi har åbent som normalt - hele sommeren! -Fyns Kran Udstyr

Plast i vores blå natur – men er det et problem?

Vidste du, at du kan spare plads ved at stable beholdere?

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Brugt hydraulik container til salg

Oplev mikroseminarer om 3D måleteknik til efteråret

Kursus: Anvendelse af regenerat i praksis

Seeger låseringe og passkiver til din næste applikation?

Ny kran, ude eller inde? Vi er klar - Fyns Kran Udstyr A/S

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

HUSK disse datoer - før du går på ferie!

PCSCHEMATIC ønsker god sommer og supporten sidder klar.

At vælge byggegrund er ikke altid ikke nemt

Releaseplan for Wave 2 af Dynamics 365 og Power Platformen

Ny løsning til objektiv rengøringskontrol

HUSK! Vi har åbent som normalt hele sommeren!

Få viden om bæredygtig vandanvendelse i fødevareindustrien

Lead Auditor Fødevaresikkerhed

Hvad siger du til et gratis miljøtjek?

Send til en kollega

0.135