23948sdkhjf

Toms skal have ny topchef

Efter seks år som topchef i den danske slikgigant Toms Gruppen er det snart slut for Carsten Lyngsø Thomsen. Han fratræder sin stilling som administrerende direktør i løbet af denne måned.

Det oplyser Toms gruppen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen har besluttet, at "der er behov for en anden profil til at lede Toms gennem den næste fase", hedder det i meddelelsen.

I løbet af de senere år har Carsten Lyngsø Thomsen stået i spidsen for en effektivisering og modernisering af hele supply chain-netværket, herunder lukning af en fabrik i Tyskland og etablering af en ny fabrik i Polen.

- Forandringsrejsen fortsætter nu med et stærkere fokus på de kommercielle aktiviteter for at skabe lønsom vækst, konstaterer bestyrelsen, som er gået i gang med at finde en ny topchef.

Indtil en ny administrerende direktør kan tiltræde, bliver koncernens nuværende finansdirektør, Henrik Vejrup Hansen, indsat i stillingen.

Toms Gruppen med base i Ballerup havde sidste år et resultat efter skat på 1,1 million kroner - de foregående fire år var der i gennemsnit tæt på 50 millioner på bundlinjen efter skat.

Det store dyk skyldtes i høj grad, at Toms i 2019 lukkede chokoladefabrikken i Tyskland og byggede en ny i Polen. Den omlægning kostede samlet set kostet omkring 80 millioner kroner på bundlinjen, forklarede Carsten Lyngsø Thomsen i forbindelse med regnskabets offentliggørelse.








Læs mere om: Toms
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063