23948sdkhjf

Meyers Kantiner har igen sat sig på Folketinget

3.7.2020 08:09:36 | Meyers Danske politikere og besøgende på Christiansborg vil også i de kommende år kunne nyde mad fra Meyers i Folketingets spisesteder.
Meyers Kantiner skal også i de kommende fire år - mindst - stå for driften af Snapstinget, der er Folketingets kantine, samt for den generelle mødeforplejning i Folketinget.

Det oplyser kantinevirksomheden i en pressemeddelelse.

Meyers Kantiner vandt første gang udbuddet i 2011, og siden da har op imod 500 politikere og besøgende hver dag sat sig til bords på Christiansborg for at spise Meyers-mad. Efter endnu en udbudsrunde har Meyers Kantiner nu sikret sig en tredje periode, der løber i fire år med option på to års forlængelse.

Kontrakten rummer drift af Snapstinget med tre spisesteder og en café. Desuden servicerer Meyers Kantiner gæster og politikere i forbindelse med. arrangementer som folketingsvalg, flagdage, statsborgerskabsdage og Kulturnatten.
.
- At drive kantiner og skabe madoplevelser i Folketinget er en opgave, som vi igen går til med stor ydmyghed. Det er en helt unik platform til at kunne vise Folketingets medlemmer, samt gæster fra ind- og udland, hvad det danske kongerige kan tilbyde af lokale og gerne økologiske kvalitetsråvarer, siger administrerende direktør i Løgismose Meyers og Meyers Kantiner Jesper Uggerhøj.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11