23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fyret kok satser nu på at sælge franske gourmetvarer i 1.000-vis

fyens.dk











Efter næsten 20 år som ansat i den danske fødevarebranche har den franske kok og konditor Cédric Clérici nu fået foden under eget bord - han har etableret virksomheden CC Gourmet, der importerer franske specialiteter og gourmetvarer og sælger dem til danske restauranter, skriver . De seneste år har Cédric Clérici været ansat hos Løgismose Gourmet Import, men da Løgismose i år valgte at lukke den gren af forretningen, valgte han at begynde for sig selv. - Jeg er lige startet 1. juli, så det er stadig meget nyt for mig. Jeg har overtaget en del kunder fra Løgismose både på Fyn og i København, men jeg skal lige have tre-fire gode kunder mere, før det løber rigtig rundt, siger han til fyens.dk. Tidligere har Cédric Clérici arbejdet som konditor på Fakkelgården i Kruså og på Falsled Kro, hvor han var i 11 år.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094