Efter næsten 20 år som ansat i den danske fødevarebranche har den franske kok og konditor Cédric Clérici nu fået foden under eget bord - han har etableret virksomheden CC Gourmet, der importerer franske specialiteter og gourmetvarer og sælger dem til danske restauranter, skriver . De seneste år har Cédric Clérici været ansat hos Løgismose Gourmet Import, men da Løgismose i år valgte at lukke den gren af forretningen, valgte han at begynde for sig selv. - Jeg er lige startet 1. juli, så det er stadig meget nyt for mig. Jeg har overtaget en del kunder fra Løgismose både på Fyn og i København, men jeg skal lige have tre-fire gode kunder mere, før det løber rigtig rundt, siger han til fyens.dk. Tidligere har Cédric Clérici arbejdet som konditor på Fakkelgården i Kruså og på Falsled Kro, hvor han var i 11 år.
Fyret kok satser nu på at sælge franske gourmetvarer i 1.000-vis
Efter næsten 20 år som ansat i den danske fødevarebranche har den franske kok og konditor Cédric Clérici nu fået foden under eget bord - han har etableret virksomheden CC Gourmet, der importerer franske specialiteter og gourmetvarer og sælger dem til danske restauranter, skriver . De seneste år har Cédric Clérici været ansat hos Løgismose Gourmet Import, men da Løgismose i år valgte at lukke den gren af forretningen, valgte han at begynde for sig selv. - Jeg er lige startet 1. juli, så det er stadig meget nyt for mig. Jeg har overtaget en del kunder fra Løgismose både på Fyn og i København, men jeg skal lige have tre-fire gode kunder mere, før det løber rigtig rundt, siger han til fyens.dk. Tidligere har Cédric Clérici arbejdet som konditor på Fakkelgården i Kruså og på Falsled Kro, hvor han var i 11 år.