23948sdkhjf

Covid-19: Tican indfører mundbind på slagterier

Selvom Tican hidtil er gået fri af coronavirus tager virksomheden ingen chancer og har nu pålagt alle medarbejdere på slagterierne i Thisted og Brørup at anvende mundbind. 

Det skriver Maskinbladet

Udover tiltaget med mundbind sikres der samtidig god udluftning og luftgennemstrømning i bygningerne. Eneste undtagelse fra mundbindet er medarbejdere på slagtegangen, hvor der i forvejen er stor luftudskiftning.

- Vi har fulgt situationen på slagteriet i Rheda i Tyskland nøje under hele forløbet med udbrud af covid-19. Vi har gennemgået deres evaluering af forløbet og de tiltag, de mener, man kan foretage for at forhindre smitte og beskytte medarbejderne. De anbefaler brugen af mundbind og ekstra luftgennemstrømning, så det er de tiltag, vi nu gennemfører, siger administrerende direktør i Tican, Niels Jørgen Villesen.

Rheda-slagteriet har været fuldstændigt lukket ned i cirka 3 uger i juni på grund af massiv smitte blandt medarbejderne. Siden er juli brugt på en delvis oplukning. 

Tican følger også udviklingen på Danish Crowns slagteri i Ringsted, hvor en stor gruppe ansatte er smittet med coronavirus. 

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094