23948sdkhjf

Kafferisteri og flødebollefabrik kører parløb

Da den tidligere Løgismose-chef Steen Aalund Olsen i begyndelsen af året flyttede Estate Coffee, som han nu er direktør hos, til Haarby på Fyn, fik han hurtigt selskab.

Kort tid efter, at Steen Aalund Olsen havde etableret et nyt kafferisteri i de nedlagte fabriksbygninger, afgav han en del af pladsen til flødebollevirksomheden SweetNorth, der producerer flødeboller med navnet Ærli'.

- Der er tale om et partnerskab, hvor SweetNorth køber chokolade af os, og vi køber flødeboller af dem. Lige netop de flødeboller har vi selv været med til at udvikle, så de bliver lavet specielt til os, fortæller Steen Aalund Olsen.

Dermed kører der nu en flødebolleproduktion på den ene side af en væg i Haarby, og to kafferistere på den anden side. De to maskiner kan riste henholdsvis 35 kilo og 70 kilo pr. batch, og i alt bliver det til 300-400 ton om året, nævner Estate Coffee-direktøren.

Læs også: Gigantisk bryllupssucces og fars sidste ønske satte gang i flødebolleeventyr

- Vi rister først, når ordren er i hus. Så vi har ingen produktion til lager, for det bliver kaffen ikke bedre af, fastslår han.

Læs også: Han har en flødebollehemmelighed, som ingen får at vide

Om fremtidsplanerne siger Steen Aalund Olsen, at det absolut ikke er et mål i sig selv at komme til at lave meget mere kaffe.

- Vi vil bare gerne have en lønsom virksomhed - med varer, som vi er stolte af, siger han.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078