23948sdkhjf

Pizzakæde med voldsomt vokseværk: Vi har ændret hele den danske pizzascene

Den aarhusianske pizzakæde Ild Pizza, der på halvandet år har åbnet seks pizzeriaer i Aarhus-området, fortsætter med at vokse og vil i løbet af få måneder være oppe på 17 restauranter.

Det fortæller medejer og driftschef Younes Deaibes til Food Supply.

Dermed er Ild Pizza fortsat godt på vej mod at indfri de tidligere udmeldte ambitioner om at åbne 50 steder i løbet af fem år og gerne 100 på længere sigt.

- Målet er selvfølgelig 100, og det tror vi også på, at vi når. Men jeg kan ikke sætte et tidspunkt på, siger driftschefen.

Ifølge Younes Deaibes kommer der inden udgangen af denne måned nye restauranter i Aarhus-forstæderne Højbjerg, Lystrup og Åbyhøj. Derefter følger blandt andet Viborg, Herning, Ebeltoft, Horsens, Herning og Randers. Flere af stederne allerede i år, men i hvert fald i løbet af de næste seks måneder, om alt går vel.

På vej mod 400 ansatte

- Efter at vi har åbnet Ild Pizza, har vi ændret hele pizzascenen i Danmark. Det er nu muligt at få en gourmetpizza bagt på stenovn ude i lokalområderne. Sådan en pizza skulle man jo tidligere typisk ind og sidde på en fin restaurant for at få, og drikke rødvin til. Nu kan man få den hos os som takeaway, nævner driftschefen.

- Det betyder også meget for kunderne, at vores bestillingssystem har det hele samlet ét sted, og at man véd præcis, hvornår bestillingen er klar. Før i tiden, når man ringede til den lokale pizzamand, kunne man ikke være sikker på, at pizzaen så var færdig, når man kom for at hente den. Hos os får man en sms, når pizzaen er færdig, påpeger han.

Younes Deaibes oplyser, at Ild Pizza nu har godt 200 medarbejdere, og at der efter planen vil være omkring 400, når antallet af restauranter når op på 17. Alle restauranterne, også de nye, er på cirka 100-130 kvadratmeter.

Væksten har betydet, at driftschefen netop har ansat endnu en driftschef/medhjælper, som skal være med til at have det store overblik.

- Jeg har selv base på vores hovedkontor, men er et par gange om ugen ude i butikkerne for at have føling med de enkelte steder. Og det kan jeg jo ikke blive ved med at overkomme alene, når vi får flere og flere steder, påpeger han.


Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094