23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

- Anders har opfundet en metode ...

Med en holdbarhed på op til syv måneder har den nordjyske knækbrødproducent Knæk & Bræk knækket koden til et af de parametre, der giver gode salgstal.

Det er indehaverne ikke i tvivl om, og ejerkredsen giver meget gerne al æren til virksomhedens stifter, Anders Futtrup, der leder produktionen.

- Anders har opfundet en metode, der gør, at produktet holder sig friskt længere end langt de fleste konkurrenter. Vores korteste holdbarhed er fire måneder i en variant, der har mange hørfrø og meget olie, men de fleste af vores knækbrød har en holdbarhed på syv måneder, fortæller medejer og salgschef Peter Wiborg Sørensen.

Hverken han eller Anders Futtrup ønsker at gå i detajer med metoden - de nøjes med at nævne, at det blandt andet har noget at gøre med ingredienserne og arbejdsmetoderne.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.098