23948sdkhjf

Odense Marcipan overtager kageproducent

Odense Marcipan Group har nu også svenske kager og desserter på programmet. Den fynske virksomheds norske ejere i Orkla har flyttet sit svenske selskab med navnet Frödinge ind under Odense Marcipan. Det oplyser Odense Marcipan i en pressemeddelelse.

Kageproducenten i Småland har 90 år på bagen og 75 ansatte på lønningslisten.

Odense Marcipan har i forvejen danske desserter og kager i sit sortiment, efter at koncernen overtog Bæchs Conditori i Hobro i 2005.

- Overtagelsen af Frödinge er i tråd med vores strategiske satsning på frosne kager og desserter. Vi har i forvejen Bæchs Conditori inden for samme kategori og kan med overtagelsen skabe et miljø for yderligere produktudvikling og innovation, siger Odense Marcipan-direktør Niels Stig Søgaard:

- Hos Odense Marcipan har vi indgående kendskab til kategorien, råvarerne og hele værdikæden. Det giver gode forudsætninger for at udvikle Frödinge yderligere og folde det potentiale, som selskabet rummer, ud, tilføjerhan.

Niels Stig Søgaard fortæller, at potentialet blandt andet består i at udnytte Odense Marcipan Groups allerede veletablerede markedspositioner i Skandinavien og på eksportmarkeder til at markedsføre Frödinge-produkter.

Han oplyser, at produktionen og de 75 ansatte bliver i Sverige. Med overtagelsen er der nu 320 ansatte i marcipan-gruppen under Orkla.

- Det er den lokale produktion med stolte traditioner og høj kvalitet, som gør vores produkter til noget særligt, og som derfor også er rygraden i vores forretning. Derfor beholder vi fabrikken i Sverige og intensiverer samarbejdet på tværs af landegrænser, siger Niels Stig Søgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172