23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ bruger millionbeløb på at købe slagtervirksomhed           

Slagtervirksomheden Worthmann i Rødekro får 1. september nye ejere, når Gråsten Fjerkræ i Kværs overtager virksomheden for "et ikke oplyst millionbeløb".

Hensigten er blandt andet, at Gråsten Fjerkræ vil øge sin produktion af kyllingepølser og pålæg samtidig med, at man vil fastholde og udbygge Worthmanns position på markedet, oplyser Gråsten Fjerkræ i en pressemeddelelse.

Slagter Worthmann, der blev grundlagt for 99 år siden, har de seneste årtier oplevet en voldsom fremgang i salget af kød, pølser og pålæg til en række af landets toneangivende detailvirksomheder – blandt andet en international kæde, som under private label får produceret sine luksuspølseprodukter i Rødekro, fremgår det.

Worthmanns produkter afsættes også til cateringvirksomheder, hoteller og restauranter samt pølsevogne.

Fjerkræformand bliver ny direktør

For 15 år siden flyttede Slagter Worthmann fra Sdr. Vilstrup til nye og moderne faciliteter i Rødekro. Det skete på et tidspunkt, hvor virksomheden begyndte at afsætte kød, pølser og pålæg til detailforretningerne ved den dansk-tyske grænse. Det gav et voldsomt boom i afsætningen.

I forbindelse med handlen forlader Gunder P. Jensen formandsposten i Gråsten Fjerkræ for at blive administrerende direktør i Slagter Worthmann.

 - Skal vi fortsætte den positive udvikling, vi er inde i, må vi finde nye produktionsfaciliteter uden for Kværs, og her så vi mulighederne for et tæt samarbejde med Worthmann, siger Gunder P. Jensen.

 - For os har det været afgørende, at Slagter Worthmann er en IFS-certificeret virksomhed. Det giver kunderne en sikkerhed for, at alle vores produkter dagligt kontrolleres og opfylder alle krav til kvalitet, fødevaresikkerhed, hygiejne og sporbarhed, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109