23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Offentlige køkkener har langt mest økologi

Økologiske varer udgjorde 11,6 procent af det samlede salg til foodservice i 2019 - året før var andelen på 10,9 procent.

Det oplyser Danmarks Statistik, som nævner, at tallene svarer omtrent til økologiske varers andel af detailomsætningen.

I den offentlige sektor var de økologiske varers andel imidlertid 23 procent, altså langt højere end andelen på 9 procent i den private sektors køkkener.

Den offentlige sektor aftager således 41 procent af salget af økologiske varer til foodservice. Det er omtrent dobbelt så meget som sektorens andel af alle føde- og drikkevarer til foodservice på 21 procent, fremgår det af Danmarks Statistiks seneste opgørelse.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141