23948sdkhjf

Ny ejer i ældgammel ostekæde

Når Klingenberg Ost & Delikatesser i november åbner sin nye butik i Lyngby Storcenter, er det med en ny ejer i spidsen for den 123 år gamle ostekæde.

Kaj Jørgensen, der blev bestyrelsesformand i slutningen i 2019, har således overtaget kæden fra den hidtidige ejer og direktør, Kasper Østergaard, oplyser Kaj Jørgensen i en pressemeddelelse.

Butikken i Lyngby Storcenter bliver den femte afdeling af Klingenberg Ost & Delikatesser, der i forvejen har butikker i Rødovre, Odense og Middelfart samt i Magasin Du
Nord i København. Der er planer om åbning af flere butikker i de kommende år, lader den nye ejer forstå.

- Ost trender som aldrig før. Desuden har covid-19-epidemiens ”stay at home” givet specialforretningerne et kæmpeboost, da forbrugerne ønsker at samles om oste- og delikassebordet en hyggelig aften derhjemme, siger Kaj Jørgensen i pressemeddelelsen.

Han indsætter nu en helt ny bestyrelse for selskabet. Ny bestyrelsesformand bliver Søren Petersen, der er tidligere økonomidirektør i Kemp & Lauritsen.

Klingenberg Ost & Delikatesser sælger blandt andet danske og udenlandske specialoste, olier og pestoer samt chokolade, lakrids, marmelader og honning.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094