23948sdkhjf

Ægtepar øjner stort gennembrud efter smagshæder i England

Nordjyske Kimber Foods, der sælger nødde- og snackprodukter, har fået ny luft under vingerne, efter at to af virksomhedens produkter har hentet fin hæder i England.

Det fortæller Esben Nielsen, der driver Kimber Foods sammen med sin hustru, Mette Svanberg.

Ægteparret havde sendt to produkter, Kimber Foods Almonds Smoked Barbeque og Kimber Foods Nuts & Berries, ind til bedømmelse hos Great Taste - en af verdens største føde- og drikkevarepriser.

Begge produkter fik en pris og kan nu blive prydet med den eftertragtede Great Taste-etiket som tegn på, at de har en fantastisk smag.

- Vi blev enige om at sende et par produkter over til bedømmelse, og det kom da meget bag på os, at de begge fik en pris. Så nu kan vi ærgre os lidt over, at vi ikke sendte nogle flere produkter, skæmter Esben Nielsen.

Danske kæder op af stolen

Han glæder sig til gengæld over, at hæderen fra Great Taste kan vise sig at medføre et større gennembrud for ægteparret, som sendte sine første produkter på markedet i begyndelsen af sidste år. Siden da har Esben Nielsen og Mette Svanberg arbejdet benhårdt på at udbrede kendskabet til produkterne, som de får produceret i blandt andet Dubai og på Bali.

- Flere af de førende engelske varehuse, som for eksempel Selfridges og Harrods, kører "Great Taste-uger", hvor de fokuserer på og promoverer produkter, som har vundet Great Taste-priser.

- Desuden har vores priser også fået nogle af de danske kiosk- og supermarkedskæder op af stolen. Så efter at vi har bearbejdet dem i halvandet år uden rigtig at komme nogen vegne, er der lige pludselig konkrete tiltag fra deres side. Så alt i alt har vi p.t. rygende travlt med nye projekter, fortæller Esben Nielsen til Food Supply.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172