23948sdkhjf

True Gum føler sig klar til endnu flere nye produkter

Da tyggegummi-iværksætterne hos True Gum i Glostrup forleden offentliggjorde, at de nu også er klar med en serie af mintpastiller, True Mints, lod de forstå, at der er tale om virksomhedens "første produkt uden for tyggegummi."

Medstifter og medejer Peter Juul Regnersgaard medgiver gerne, at det kan lyde som om, der er flere produkter på vej fra de fire venner bag True Gum.

- Jeg vil bestemt ikke udelukke, at der kan komme flere ting ind under True-paraplyen. Men det er ikke noget, jeg kan sige mere om nu, konstaterer han med et ret hemmelighedsfuldt tonefald.

True Gum føler sig under alle omstændigheder ret godt gearet til at udvikle nye produkter, ikke mindst fordi en af de fire stiftere, Zabrina Ziegler, ifølge Peter Juul Regnersgaard er rigtig god til det.

- Hun har en uddannelse i fødevarer og ernæring, og hun har arbejdet i udviklingsafdelingen hos Toms, fortæller han om Zabrina Ziegler, der hos True Gum har titel af Head of Product.

Udviklingen af True Mints tog cirka ni måneder, anslår Peter Juul Regnersgaard. 

- Vi er blevet bedre

- Vi er blevet lidt bedre til det efter vores erfaringer med True Gum. Det tog nok 12-15 måneder at udvikle tyggegummiet, nævner han.

Peter Juul Regnersgaard oplyser, at den nye produktion af mintpastiller stort set kan klares på det samme udstyr, som de seneste par år har lavet tyggegummi. 

- Vi har købt en ny mixermaskine. Alt i alt har vi efterhånden nok investeret tre-fem millioner kroner i maskiner og udstyr, hvis jeg skal komme med et slag på tasken, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124