23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mikrobryggeri vil byde på gourmetmad i nyt bryggeri

Mikrobryggeriet Åben, der sidste år blev kåret som årets bryggeri, barsler med at åbne bryggeriafdeling i København med både produktion, bar og restaurant. 

Og nu nærmer jagten på en gastronomisk samarbejdspartner sig en konkret aftale, fortæller medstifter og direktør Philip Hulgaard til Børsen.

- Vi har set os om efter restauranter på michelinniveau, der kunne have interesse i at deltage i projektet. Vi har fundet os en mulig partner, og hvis det bliver aktuelt, så kan jeg sige så meget, at vi har fermentering til fælles, og målet er, at vi sammen skal genopfinde brasseriebegrebet, siger han til avisen.

Bryggeriet/baren/restauranten får plads til 350 gæster og en af Danmarks første tankbarer, der kan servere øl direkte fra tankene. I alt et projekt på cirka 1.000 kvadratmeter.

Bryggeriet åbner efter planen i Kødbyen i slutningen af 2021.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.152