23948sdkhjf

Easyfood: Ny pølsehornslinje giver mange nye jobs

Den nye produktionslinje til mindst 100 millioner kroner, som Kolding-virksomheden Easyfood offentliggjorde tirsdag, kommer umiddelbart til at give 10-12 nye arbejdspladser.

Men på den lange bane vil investeringen medføre "mange arbejdspladser", er Easyfood-direktør Flemming Paasch ikke i tvivl om. 

Selv om den nye linje kommer til at producere pølsehorn i meget store mængder, er det således ikke i den tilhørende nye produktionshal, de fleste nye medarbejdere ventes ansat.

- Den nye linje 3 bliver næsten fuldautomatisk, så der skal ikke mere end 10-12 medarbejdere til at betjene den. Til gengæld vil linjen frigive kapacitet på vores nuværende linje 1 og linje 2, og det er ikke mindst dét, der er formålet. 

- Med den ekstra kapacitet kan vi skrue op for nye, spændende planer på de eksisterende linjer, og det vil give mange ekstra arbejdspladser i både produktionen og administrationen, siger Flemming Paasch.

Han vil endnu ikke løfte sløret for, hvad de spændende planer går ud på. Men det handler om convenience-produkter, der ikke bare kan laves af en maskine.

- På linje 1 laver vi produkter med en meget høj grad af fleksibilitet. En meget kreativ produktion, hvor der er noget håndværk med ind over.

- Linje 2 er lidt af det samme, men med en langt større kapacitet. Det er dér, vores pølsehorn hidtil er blevet lavet, men når pølsehornene lige pludselig fylder næsten det hele, så har man brug for en ny linje, konstaterer Flemming Paasch. 

Antallet af pølsehorn fra Easyfood nåede sidste år op på cirka 60 millioner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078