23948sdkhjf

Konference sætter fokus på fremtidens klimasmarte fødevarer

De nye krav til fødevarebranchen om bæredygtige løsninger og innovation er i fokus på en ny konference med navnet "Fremtidens fødevareproduktion - udfordringer og klimasmarte løsninger", som Teknologisk Institut holder 19. november.

Konferencen, der formentlig skal holdes hvert eller hvert andet år, bliver i år afviklet online på grund af covid-19.

- Klimaneutral og bæredygtig fødevareproduktion er på samme tid fødevarebranchens største udfordring og mulighed. På den nye konference kommer vi med bud på, hvordan teknologi kan bidrage. Vores mål med konferencen er, at flere virksomheder får adgang til nyeste viden og til at samarbejde med hinanden og med os, siger Lars Hinrichsen, der er divisionsdirektør på Teknologisk Institut.

Konferencen byder på inspirationsoplæg fra specialister på Teknologisk Institut og en konkret demonstration af de nye muligheder via videoer, der gøres tilgængelige på Teknologisk Instituts hjemmeside.

Ud over en åbningstale fra fødevareminister Mogens Jensen er der også fælles oplæg om den grønne omstilling i fødevareindustrien fra klimadirektør i Landbrug & Fødevarer Peter Nørring, og om kampen mod madspild fra Mikkel Fog Holm-Nielsen fra Too Good To Go. Direktør Conny Twisttman fra den fynske fødevareproducent Fipros fortæller desuden om, hvordan Fipros har omstillet sig til en verden med corona.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094