23948sdkhjf

Sæby Fiske-Industri lærer fra sig online

Selv om Danish Food Cluster er blevet en del af Food & Bio Cluster Denmark, er det ikke slut med de såkaldte Food Innovation Talks, som Danish Food Cluster i sin tid tog initiativet til.

Den første i det nye regi er planlagt, og den kommer til at foregå 5. november med Sæby Fiske-Industris produktion som emne.

- Det kommer til at handle om, hvordan man kan lave dåsemad uden kemikalier og opretholde et højt næringsindhold. Sæby Fiske-Industri
er på dette område en førende virksomhed, og der er helt sikkert mange virksomheder rundt omkring i landet, der ikke kender til den specialisering, Sæby ligger inde med her, siger Thomas Hornbæk Jakobsen fra Food & Bio Cluster Denmark.

Han har selv været vært på mange af de tidligere Food Innovation Talks, men er denne gang tekniker bag kameraet. Det bliver således hans kollega Helle Friis, der står for præsentationen sammen med Ranya Abdullah fra Sæby Fiske-Industris salgs- og marketingafdeling. Ranya Abdullah tager turen til Food & Bio Clusters kontorer i Aarhus for at lære fra sig online.

Som sædvanligt er der sat en halv time af til det direkte arrangement, som alle med en internetforbindelse kan overvære. Deltagerne kan undervejs stille spørgsmål til Ranya Abdullah.

- Det er jo en platform, som gør sig rigtig godt i disse tider, fastslår Thomas Hornbæk Jakobsen, som kan glæde sig over, at den seneste udgave af Food Innovation Talks satte deltagerrekord. Før sommerferien var der over 300 tilmeldte til en præsentation om plantebaserede fødevarer.

- Over 100 af de tilmeldte var med live, og resten kunne gå ind og se det bagefter, for videoerne ligger og er tilgængelige for alle, der vil se dem, påpeger Thomas Hornbæk Jakobsen.

Mere info om makrel-mulighederne 5. november - og et tilmeldings-link - kan findes her: FIT
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094