23948sdkhjf

Fond opkøber jyske krydderivirksomheder

Odin Equity Partners vil tredoble omsætningen i løbet af fire til syv år i SFK Food og W. Oschätzchen, hvor fonden netop har overtaget aktiemajoriteten.
Kapitalfonden Odin Equity Partners har købt aktiemajoriteten i de to jyske krydderivirksomheder SFK Food og W. Oschätzchen Århus for et uoplyst trecifret millionbeløb.

Det skriver Børsen, som samtidig kan løfte sløret for fondens ambitioner om at tredoble omsætningen fra 350 mio. kr. til mere end 1 mia. kr. over en periode på fire til syv år.

Strategien bag er blandt andet opkøb i Nordeuropa, hvor en overtagelse af Oslo-baserede India-Nor AS allerede er effektueret.

- SFK og OTZ er begge i dag markedsleder på det danske marked for krydderier og marinader. Sammen med den nuværende ledelse, som fortsætter, er vi klar til at sætte en proces i gang med vækst og internationalisering. Første skridt er overtagelsen af India-Nors aktiviteter i Norge, siger Jacob Bergenholtz, ansvarlig partner i Odin Equity Partners.

Opkøbene bringer Odins portefølje op på i alt ni selskaber. Fonden, der har specialiseret sig i at overtage aktiemajoriteten i mindre og mellemstore virksomheder med en omsætning på 200 til 1.000 mio. kr., meddelte i november, at man var klar til at sælge Haarslev Industries .
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14