23948sdkhjf

Stjerneæg udvider via opkøb

Stjerneæg, der blev etableret i august i et samarbejde mellem svenske Stjärnägg og det danske ægpakkeri Dueholm, udvider nu sine aktiviteter.

Selskabet har har overtaget salgsaktiviteterne i Nordic Egg, som leverer æg og ægprodukter til den danske og svenske fødevareindustri og cateringbranchen.

- Nordic Egg er blandt de tre største brands på det danske marked for produkter som kogte æg, hvider, blommer og helæg til industri, restauranter og andre storkøkkener, og det er et perfekt match for os, siger Rolf Poulsen, direktør for Stjerneæg, i en pressemeddelelse.

- Selv om vi allerede har en række ægprodukter i vores sortiment, har vi jo som nyetablerede ikke den plads på markedet, som Nordic Egg har. Til gengæld har Stjerneæg et bredere udvalg af skalæg, så de to brands supplerer hinanden godt, tilføjer han.

Nordic Egg er det danske brand for den store tyske ægvirksomhed Waden Group.

Nordic Eggs drift fortsætter som hidtil i de eksisterende faciliteter i Hørve på Sjælland. Der sker heller ingen afskedigelser, oplyser Stjerneæg, der har hovedsæde i Hovedgård i Jylland.

Stjerneæg markedsfører frilandsæg, skrabeæg og økologiske æg samt produkter af samme; både under eget brand og som private label.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078