23948sdkhjf

Putter julemandler i med håndkraft: Jeg har fået alletiders is-idé

Hos Ismejeriet Thy i Thisted er medejer og direktør Claus Sørensen og hans medarbejdere godt i gang med at komme i julehumør. Og det gør de ikke mindst ved hjælp af en nyhed, som Claus Sørensen har store forventninger til: Isalamande.

- Vores is er jo baseret på ris, og i løbet af sommeren fik jeg alletiders idé. At vi skal lave en julevariant i december. Og så er det jo oplagt, at den ikke skal hedde risalamande, men isalamande, siger Claus Sørensen, som på emballagen har fået skrevet Risalamande, men med en streg over R'et.

- Det er med kirsebærsauce og mandelessens. Og så smider vi en hel mandel i hver bøtte, fortæller han og viser den gennemsigtige bøtte frem - en bøtte, der er skabt til at kunne stå midt på julebordet.

- Det må godt være lidt besværligt

- Men hvordan sikrer I, at mandlen ikke lander, så man kan se den igennem bøtten? For I lægger dem vel ikke i med håndkraft?

- Jo-jo, det gør vi da. Det er en af vores styrker, at vi ikke satser på at lave tingene billigst muligt, for så bliver vi kørt over på pris. Vi skal kunne tilbyde noget andet, og hos de store konkurrenter gider de da ikke at putte en mandel i med hånden. Hos os må det godt være lidt besværligt, konstaterer Claus Sørensen.

Han og Ismejeriet Thy producerer udelukkende vegansk is, og hovedsageligt for Naturli' Foods, hvis navn også står på den nye Isalamande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.128