23948sdkhjf

Them Andelsmejeri med vlld forbedring af bundlinjen

Them Andelsmejeri i Midtjylland har med en strømlining af virksomheden fået en voldsomt forbedret økonomi: I det netop offentliggjorte 2019/20-regnskab er der et overskud efter skat på knap syv millioner kroner; året før var det cirka 2.000 kroner.

Til Midtjyllands Avis siger direktør Torben Aarris, der har stået i spidsen for mejeriet i halvandet år, at en lang række forbedringer ligger bag fremgangen:

- Vi har arbejdet meget med at få strømlinet virksomheden. Det er alle de klassiske discipliner som at få strømlinet arbejdsprocesser, kigget mere og mere  effektivitet og få investeret i anlæg og maskiner, hvor automatisering kan hjælpe os, siger han.

Skarpere profil

Også en rebranding med en skarpere profil, hvor Them-mejeriet slår på den gode kvalitet og det gode håndværk spiller ifølge direktøren ind. Desuden har mejeriet fokuseret meget mere på markedsføring end tidligere og har udviklet ny emballage og ny hjemmeside.

Them Andelsmejeri er ejet af 13 landmænd, der leverer den mælk, som på mejeriet bliver omdannet til først og fremmest gul ost.

Ifølge regnskabet steg antallet af medarbejdere i det seneste regnskabsår fra 67 til 73.

Egenkapitalen steg fra 53 til 60 millioner kroner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079