23948sdkhjf

Bøfkonge scorer igen kassen

Kødmillionæren John Sashi Nielsen, der er regerende verdensmester i bøf, har endnu engang forbedret bundlinjen i sit selskab JN Meat. 

I det netop offentliggjorte regnskab, der dækker perioden frem til 30. juni, præsterer selskabet et overskud på 21,5 millioner kroner - knap en halv million mere end den hidtidige rekord fra året før.

Slagelse-virksomheden JN Meat blev i både 2018 og 2019 hædret som leverandør af verdens bedste bøf ved "World Steak Challenge". Og da konkurrencen som følge af coronasituationen blev aflyst i 2020, er John Sashi Nielsen stadig regende bøfverdensmester.

Han etablerede JN Meat i 1980 og har ikke mindst haft succes med finsk oksekød. Det var således en finsk steak, der bragte JN Meat til tops ved World Steak Challenge i både London i 2018 og Dublin i 2019.

Omkring 300 steaks fra hele verden er repræsenteret i konkurrencen, som dommerne afgør via blindtests på udseende, duft, farve, smag, saftighed og mørhed.

JN Meat indgår i John Nielsens investeringsselskab, der ikke mindst gør sig på ejendomsmarkedet. Det selskab havde i det seneste regnskabsår et samlet overskud på 55 millioner kroner og nåede dermed op på en egenkapital på 346 millioner.

Food Supply har forgæves forsøgt at få en kommentar fra John Sashi Nielsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094