23948sdkhjf

To restaurantkæder reddet fra konkurs

Restaurantkæderne Karma Sushi og Vaca, som indehaver Morten Hansson begærede konkurs i november, er nu reddet. Der er fundet en køber, som har købt kæderne ud af konkursboet, skriver Børsen med konkursboets kurator som kilde.

Ifølge avisens oplysninger er det Morten Hansson selv, der har købt restauranterne, men det har mediet ikke kunnet få bekræftet.

Kuratoren, advokat Gert Nissen, afviser at svare på, om køberen er Morten Hansson, og han vil heller ikke afsløre salgsprisen. Men han oplyser til Børsen, at sagens kreditorer ikke vil få dækket alle tab. 

- Det er et konkursbo, så der er stadigvæk en masse kreditorer, der får tab. Vi stod og kiggede ind i en konkurs på 11 restauranter, og hvis de var lukket ned, så er aktiverne ikke særlig meget værd. På den baggrund synes jeg, at vi har fået en pæn pris for det, siger advokaten til Børsen.

For at sikre kreditorerne, som har over 30 millioner kroner i klemme, flest muligt penge oprettede Gert Nissen efter konkursbegæringen to nye datterselskaber, som har drevet 11 af de 12 restauranter videre.

Den 12., en Karma Sushi-restaurant i Viborg, har ikke været omfattet af konkursen, da den ligger i sit eget franchiseselskab.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109