23948sdkhjf

Jensens Bøfhus styrtbløder: Ejere skyder millioner ind

Jensens Bøfhus er igen havnet i økonomisk uføre, og derfor har ejerkredsen bag givet restaurantkæden en økonomisk transfusion i millionklassen. Det skriver Børsen.

- Jeg kan bekræfte, at ejerne har skudt et beløb ind i selskabet i størrelsesordenen 50 mio. kr., og det er et udtryk for, at situationen er meget alvorlig, siger presseansvarlig i Jensens Bøfhus Peter Arnfeldt til avisen.

Ejerne af Jensens Bøfhus har siden 2018 været Danske Familierestauranter A/S bestående af oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsen, ejendomsinvestor Ernst Broder Kier, Orifarm-ejer Hans Carl Bøgh-Sørensen, Danægs adm. direktør Jann Dollerup Vig Jensen og adm. direktør for Jysk Fynske Medier Jesper Sondrup Rosener.

De overtog efter stifter Palle Skov Jensen og lagde allerede i 2019 20 mio. kr. i bøfhuskæden for at rette op på økonomien.

Jensens Bøfhus har - lige som resten af branchen - været hårdt presset af coronakrisen. Desuden har en konflikt med fagforeningen 3F været med til at spænde ben for, at kæden kunne få kompensation under nedlukningerne. 

I december beskrev adm. direktør Anders Nikolaisen på LinkedIn situationens alvor.

- Jeg har medarbejdere der nu bliver fyret for anden gang. Jeg kan ikke beskrive, hvor frustrerende det er, skrev han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094