23948sdkhjf

Toms klar med ny topchef

Chokoladeproducenten Toms Gruppen har fundet sin nye topchef. Valget er faldet på Annette Zeipel, der kommer med masser af erfaring fra konfekturekollegaerne hos Mars/Wrigley.

Tyske Annette Zeipel bliver fra 1. februar den permanente afløser for Carsten Lyngsø Thomsen, der stoppede som Toms-direktør i juni sidste år. Siden da har koncernens  finansdirektør, Henrik Vejrup Hansen, været midlertidigt indsat i stillingen.

Annette Zeipel har siden 2001 været ansat i Mars/Wrigley i forskellige kommercielle roller, senest som General Manager for Mars Multisales Northern Europe inklusive Irland.

Hun har siden 2008 med bopæl i Sverige haft ansvaret for Wrigleys nordiske forretning og senere ledet den nordiske integration af Wrigley ind i Mars’ organisation.

Annette Zeipel bor med sin familie i Skåne og vil fremover, som i dag for Mars, pendle mellem sin bopæl i Skåne og København.

- Annette Zeipel har med sine mange år med hurtigt omsættelige forbrugsvarer, herunder konfekture, en betydelig ledelseserfaring med at drive og skabe stærke
kommercielle forandringer og resultater med udgangspunkt i stærke markedspositioner og ikoniske brands som hos Toms.

- Hun har også vist sine evner til at bygge stærke kompetencer og organisationer omkring sig, herunder også vist en god forståelse for effektivt at operere i et skandinavisk forretningsmiljø, fastslår Toms Gruppens bestyrelsesformand,  Henrik Brandt, i en pressemeddelelse.

Det er ikke lykkedes Food Supply at få yderligere kommentarer fra Henrik Brandt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079