23948sdkhjf

Massive investeringer kostede på Candynavias bundlinje

Slikgrossisten Candynavia i Silkeborg måtte i det seneste regnskabsår notere sig en markant nedgang i overskuddet.

Hvor der året før stod 1,58 millioner, endte 2019/20 med en bundlinje på 231.000 kroner. Og det er et ganske tilfredsstillende resultat, forløbet taget i betragtning, fastslår direktør Benny Ebsen.

Han peger på, at Candynavia i regnskabsåret, der løb til 30. april 2020, har investeret for knap to millioner kroner. 

- Det er nye maskiner, kontormiljø, biler og nye medarbejdere. Og det har også kostet masser af penge at flytte ind i vores nye hovedkvarter, påpeger Benny Ebsen, som sammen med 26 medarbejdere nu holder til i en bygning til cirka 42 millioner kroner.

Den er bygget af virksomhedens ejer, Chokodan Struer, og Candynavia har lejet sig ind, men har selv betalt for alt inventaret.

De nye medarbejdere - seks i alt - er kommet til fra Scandinavian Sweet Center, der også er ejet af Chokodan, og som i november 2019 blev lagt ind under Candynavia.

Candynavia har netop offentliggjort, at virksomheden 1. marts overtager Næstved-kollegaen Candyland. Den handel medfører kun en enkelt ny medarbejder, idet den hidtidige Candyland-ejer,  Lars Hansen, skifter til Candynavia og får stillingsbetegelsen markedschef.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078