23948sdkhjf

Innovativ spiller blander sig med de store

Med kunder som blandt andre Danish Crown i porteføljen har Horsensvirksomheden Niels Burcharth A/S ædt sig ind på markedet for transportbånd. Senest med nye tiltag på modulbåndssiden.

En kreds af både store og mindre virksomheder danner det faste kundegrundlag for virksomheden Niels Burcharth, der efter 129 år på markedet stadig er i udvikling.

Det skyldes ikke mindst, at Niels Burcharth A/S er kendt som en innovativ og tilpasningsdygtig aktør. Et af de seneste eksempler herpå er virksomhedens tiltag på modulbåndssiden.

Modutech modulbånd
Modulbånd fra Niels Burcharth A/S er produceret via nye støbemaskiner og nye forme, og det giver en jævn overflade på båndet. ”Det betyder, at man har en del nemmere ved at
rengøre dem,” siger konsulent Michael Strandsby og uddyber:
”Båndene fra Modutech består af et bredt sortiment - fra 8mm deling (Micropitch) til knivkantstransportører op til 2” (50,8mm) samt et bredt tilbehørsprogram på medbringere og sidekanter m.v.”
Michael Strandsby påpeger desuden, at båndet er udført i specialmaterialer til de relevante industrier - eksempelvis skærefast bånd til slagteribranchen.

"Vi kan sikre hurtig levering, fordi vi har egen montagefabrik i Danmark"
Michael Strandsby, konsulent, Niels Burcharth A/S

3D og hurtig levering
Båndene fra Niels Burcharth er i øvrigt lavet via 3D tegninger af båndmoduler og tandhjul. Det er et forhold, der gør hverdagen nemmere for konstruktørerne, understreger konsulenten. Michael Strandsby fremhæver endelig, at man gør meget ud af at levere hurtigt til kunden, fordi det kan gøre en konkret forskel. ”Vi kan sikre hurtig levering, fordi vi har egen montagefabrik i Danmark,” fortæller konsulenten.

OM NIELS BURCHARTH A/S
Niels Burcharth A/S er centralt placeret i Danmark, da virksomheden har til huse på Nokiavej i det vestlige Horsens. Firmaet leverer kundespecificerede transportbånd af kunststof fra den italienske producent Chiorino SPA til fødevareproduktion, logistik og sortering, møbel- og træindustri, bryggerier samt emballage og grafisk produktion.

Desuden leveres gummitransportbånd til bulk-industrien. Samt hollandske Dunloptransportbånd til den mere krævende industri, hvor lang levetid er vigtig for en effektiv og profitabel produktion. Samlet set leveres bånd til følgende brancher:
Bageri, kød, fjerkræ, fisk, frugt & grønt, snack, bryggeri, tapperi, dåse & flaskeindustri, pap & papirindustrien - samt pakkerier.

Læs mere på www.niels-burcharth.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078