23948sdkhjf

Danæg køber op og vil vokse i Norden

Danæg-koncernen vil være endnu større Norden og har derfor købt yderligere 76 procent af finske Munax - et selskab et selskab, som koncernen i forvejen ejer 24 procent af.

Det oplyser Danæg med hvedkvarter i Christiansfeld i en pressemeddelelese.

- Vi er igennem de senere år kommet tæt på Munax og har lært det finske ægmarked rigtig
godt at kende, og vi vurderer, at vi med opkøbet af Munax kan øge vores generelle eksport og samtidigt komme til at spille en endnu større rolle - ikke bare i Finland, men også i Norden, siger koncernchef Jann Dollerup Vig Jensen.

- Opkøbet af Munax passer perfekt ind i vores samlede strategi, hvor vi netop har fokus på at
vokse i Norden, blandt andet gennem opkøb af udvalgte virksomheder, udvikling af nye, innovative produkter samt styrkelse af eksporten ud af vores hjemmemarkeder, tilføjer han.

Munax omsætter ifølge Danæg for 45 millioner euro og har cirka 100 ansatte. Virksomheden blev etableret i 2003 og har udviklet sig med en imponerende hastighed til i dag at
være markedsledende i Finland inden for både detail og foodservice-sektoren, nævner Danæg.

- Munax har været meget visionære i deres tilgang til at drive forretning. De har igennem årene investeret massivt i deres produktionsanlæg og har i dag et samlet anlæg, der fremstår som et af de mest moderne i Nordeuropa, og der ligger allerede ambitiøse planer for yderligere udvidelser af anlægget, oplyser Jann Dollerup Vig Jensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078