23948sdkhjf

Kims-direktør aner ikke, hvad han nu skal lave

Når direktøren for chips-brandet Kims, Kim Munk, snart forlader fabrikken i Søndersø for sidste gang, aner han ikke, hvad han så skal.

Det fortæller han til Food Supply i forbindelse med, at det tirsdag blev meldt ud, at Orkla Confectionery & Snacks Danmark, der er Kims' officielle navn, fusionerer med Orkla Foods Danmark under navnet Orkla Danmark.

Den nye koncern får én fælles ledelse, og Kim Munk ønsker "af private årsager" ikke at være en del af det nye set-up, oplyste Orkla.

- Det handler om hensynet til min familie. Jeg har tre relativt unge børn, og jeg skal ikke til at bruge tre-fire timer om dagen på at køre til København. Det er ikke en mulighed, og det har jeg meddelt helt fra begyndelsen af den her fusionsproces, siger Kim Munk, der bor i Odense.

- Blev du tilbudt et job i det nye set-up?

- Det har simpelthen ikke været aktuelt. Jeg har været administrerende direktør her i 10 år, og med de rammer, der er sat for det nye selskab, er det ikke noget, jeg ville kunne håndtere - uanset om der var en stilling til mig eller ej, konstaterer Kim Munk.

100 procent fokuseret

Hans opgaver i Søndersø bliver overtaget af Carsten Hänel, der er udpeget som direktør for hele den fusionerede Orkla Danmark-koncern.

- I princippet skete skiftet med udgangen af februar, men der er stadig en del at gøre i en overgangsfase, hvor jeg skal sørge for at overdrage det hele ordentligt og forsvarligt.

Og når det er sket, hvad skal du så?

- Jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal. Det kan virke mærkeligt for en type som mig, men jeg hat været 100 procent fokuseret på at få firmaet og medarbejderne overdraget til fremtidige opgaver. Og så har det måske også været den måde, jeg har beskyttet mig selv på - ikke at tænke på fremtiden, før jeg er helt færdig her.

- Derfor kan jeg heller ikke sige, om jeg ender i en tilsvarende stilling i den tunge ende. Jeg kan bare sige, at betingelserne jo er de samme; det skal være i Odense-området eller i hvert fald på Fyn, fastslår Kim Munk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062