23948sdkhjf

Iværksætterkvinde har købt Genpack

Farum-virksomheden Genpack, der blandt andet udvikler og producerer poselukningssystemer til fødevarebranchen, har fået ny ejer:

Iværksætteren Katja Ljungqvist har købt Genpack af Thomas Glenthøj, der har ejet virksomheden de seneste 15 år. Han fortsætter som medlem af Genpacks bestyrelse.

Genpacks poselukningssystemer bliver også brugt i eksempelvis medicoindustrien. Ud over at udvikle selv forhandler virksomheden også andre pakke- og produktemballerings-maskiner til en stribe forskellige brancher.

Om købet fortæller Katja Ljungqvist til Food Supply, at hun blev opmærksom på, at Genpack var sat til salg, og hun syntes, det lød enormt spændende. 

- Jeg har ikke erfaring fra lige dén branche, men jeg tidligere opbygget og drevet en virksomhed med produktion af og handel med it-hardware. Så jeg ved noget om salg, påpeger den nye Genpack-ejer.

Ny salgsdirektør

Hun ønsker ikke at oplyse prisen på virksomheden, men nævner, at de ni medarbejdere fortsætter, og at de nu bliver suppleret med hende selv og en nyansat salgsdirektør, Henrik Carøe Gjellebøl. 

Hun tilføjer, at hun ser frem til at udvikle Genpack til i endnu højere grad at kunne bistå kunderne med at skabe værdi med innovative produkter og løsninger. 

-  Ikke mindst i det stadig stigende behov for convenience food og færdigretter til stadig flere ældre ser jeg et markedspotentiale for vores pakkemaskiner, der er specialudviklet til emballering af fødevarer og færdigretter, nævner hun.

De seneste 10  år har Katja Ljungqvist skabt og udviklet sin egen rådgivningsvirksomhed, der servicerer mindre og mellemstore virksomheder med blandt andet økonomistyring og finansiel udvikling. Den virksomhed er hun nu i gang med at afhænde, idet hun med egne ord vil have sit fokus 140 procent på Genpack.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078