23948sdkhjf

Hitmager investerer i dansk læskedrikfirma

Den danske musikstjerne Lukas Forchhammer, der er forsanger og profil i bandet Lukas Graham, har købt sig ind i læskedrikfirmaet Dansk Beverages med adresse i Bagsværd.

Stifter Kasper Kriby ønsker ikke at oplyse, hvor stor en andel Lukas Forchhammer har erhvervet, eller hvad han har givet, men af cvr-registret fremgår det, at musikerens andel er på 5-9,99 procent.

I forvejen havde Kasper Kriby brødrene Karsten og Morten Mathiesen med som investorer/medejere i virksomheden, der sælger såkaldte hard seltzers - danskvand tilsat frugtsmag og fire procent alkohol.

Ifølge Kasper Kriby blev Lukas Forchhammer hurtigt interesseret, da han første gang smagte en Dansk sidste sommer.

- Vi mødtes, fordi jeg kender hans kæreste, Marie-Louise, fra gymnasietiden. De ville gerne smage en Dansk, og så førte det altså til, at Lukas gerne ville investere, fortæller Kasper Kriby til Food Supply.

Selv siger Lukas Forchhammer i en pressemeddelelse, at "nu er det ikke meget, jeg selv drikker, men jeg har smagt på varerne, og min egen favorit er klart den orange dåse med hyben- og timian-smag".

Sommeren er planlagt

I august oplyse Dansk-stifteren, at han havde fået produceret 300.000 dåser, og at de første 100.000 var blevet fyldt og tæt på at være solgt.

- Siden da er vi som alle andre blevet berørt af corona, så vi har stadig ikke fået solgt alle 300.000 dåser. Vores koncept handler jo ikke mindst om, at folk er sociale sammen - og under corona har vi heller ikke haft mulighed for at komme ud og tilbyde smagsprøver og lave events.

- Til gengæld har vi så haft god tid til at planlægge den kommende sommer, siger Kasper Kriby med håbet om, at Danmark til den tid er genåbnet.

Han har længe haft aftaler om Dansk-salg hos Q8 og 7-Eleven og har siden februar også haft sine hard seltzers på hylderne hos Føtex Food.

Når verden kommer op i gear igen, håber han også at få taget hul på salg uden for Danmark, fortæller han uden at ville konkretisere, hvilke markeder han har kig på.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112