23948sdkhjf

Irma opgiver Vestdanmark

Pr. 1. marts 2013 lukker Irma sine tre butikker vest for Storebælt. Da er det 5 år siden, at de første butikker åbnede i Magasin i Århus og Odense.
- Det var et eksperiment, vi gjorde, da vi åbnede de første butikker på Fyn og Jylland. Resultatet har været en god opbakning fra mange kunder og en pæn omsætning, men desværre ikke nok til, at vi kan drive butikkerne rentabelt på så relativt dyre beliggenheder, siger adm. direktør Alfred Josefsen, Irma, som også nævner at markedsføringen og distributionen har været dyr.

Samtidig skruer Irma op for sin nye landsdækkende satsning på nethandel, Irmatorvet.dk, hvor forbrugere over hele landet kan bestille Irma-varer til levering ved døren. Her er ambitionen at mangedoble omsætningen i de kommende år.

- Der er mange rigtig gode og kvalitetsbevidste Irma-kunder i Århus og Odense. Men uden for Sjælland må vi konstatere, at der sjældent er nok til, at vi kan drive en fysisk butik rentabelt. Det beklager jeg, for jeg havde en drøm om at gøre Irma landsdækkende. Til gengæld er Irmatorvet.dk et godt, moderne alternativ. Så det bliver altså gennem nettet Irma bliver landsdækkende – ikke gennem fysiske butikker, siger Alfred Josefsen.

Alle medarbejdere i butikkerne i Odense, Århus og Risskov, der har lyst til at fortsætte, når butikkerne lukker om et år, vil få tilbudt job i Coop-familien.

Tidligere har Irma også trukket sig fra Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094