23948sdkhjf

Burgerkæde skifter både navn og koncept

Burgerkæden Rumbles, der driver fire burgerrestauraner fordelt på hovedstadsområdet, Helsingør og Hillerød, skifter 1. april både navn og koncept:

Fremover hedder kæden Bøff Burgerbar, og navneskiftet markerer, at der nu skal være øget fokus på danske råvarer, fortæller indehaver Søren Larsen i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne have et koncept, der er mere jordnært og har et benhårdt fokus på blandt andet de gode danske råvarer. Det, tror jeg, bliver kernen i at bygge en solid forretning med gode medarbejdere og høj arbejdsglæde op, siger han.

Ejeren fastslår også, at mens forretningen er jordnær, er ambitionerne skyhøje. Målet er, at Bøff Burger skal lave Danmarks bedste takeaway-burgere.

- I mange år er burgeren blevet udsat for den ene smagsfattige og sammenklaskede burgeroplevelse efter den anden. Det vil vi gerne sætte en stopper for hos Bøff Burgerbar, siger Søren Larsen.

Mens navnet, konceptet og indretningen i restauranterne ændres, forbliver personalet det samme. Og de ansatte kan ifølge ejeren se frem til flere inputs fra kunderne - en del af konceptet er således, at kunderne opfordres til at komme med ideer til nye burgere, som så kan få navne efter forslagsstillerne.

Søren Larsen overtog burgerkæden efter en konkurs i 2019, og nu sætter han altså sit helt eget præg på virksomheden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079