23948sdkhjf

Mikkeller overvejer at booke alle sine egne borde

Mikkel Borg Bjergsø, grundlægger af og kreativ direktør i bryggeriet Mikkeller, overvejer kraftigt at booke alle borde på virksomhedens 20 barer og restauranter i Danmark, så gæster slipper for at vente 30 minutter.

Det skriver Finans med henvisning til den omdiskuterede 30-minuttersregel, som skal gælde i forbindelse med genåbningen af landets serveringssteder.

- Jeg har booket alle bordene på samtlige Mikkeller-lokationer fra åben til luk de næste 14 dage. Hvis I vil joine, skal I bare sige, at I er med mig/Mikkeller. Så deler jeg gerne en af mine pladser med jer, skriver Mikkel Borg Bjergsø på Facebook.

I et interview med Finans lader han forstå, at selv om opslaget er skrevet med et glimt i øjet, er det også en seriøs overvejelse hos Mikkeller:  

- Det er en mulighed, at vi gør det. Det er noget, vi overvejer, fordi der ikke er noget i loven, der siger, at man ikke må. Jeg har ikke tænkt mig at gøre noget, som ikke overholder restriktionerne eller loven eller øger smitterisikoen, og det mener jeg heller ikke, at vi gør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095