23948sdkhjf

Vellykket jomfrutur for Multivac

Deltagelsen på Foodexpo har været en positiv overraskelse for emballageproducenten og den nye salgschef Martin Petersen.
Multivac fik ved årsskiftet ny salgschef i form af Martin Petersen, og han er sammen area sales manager Flemming Foldager til stede på Foodexpo for første gang i år.

Martin Petersen, der har mange års erfaring fra fødevarebranchen gennem ansættelser hos blandt andet Marel Food Systems og Scanvægt, erklærer sig positivt overrasket over oplevelsen.

- Der har været mange forespørgsler og kunderne virker meget interesserede, siger Martin Petersen, som har taget den automatiske traysealer T300 og thermoform R095 med på messen for at tilgodese de kunder, der måtte have et lindt mindre pakkebehov.

Læs også: Ny salgschef i Multivac

Danske fagmesser har før mødt kritik for at invitere for mange skoleklasser og andre grupper, der ikke er specielt relevante for udstillerne, men sådan oplever Martin Petersen ikke Foodexpo 2012.

- Det er helt fint, at her også er nogle unge mennesker, som kan få lov at se, hvad Multivac er. Men vi har også fået mange henvendelser fra interesserede kunder, så vi kunne sagtens finde på et kommer her igen. Jeg vil næsten sige, det er et must at være her.

Martin Petersen har da også haft tid til selv at se sig omkring på messen, som rummer udstillere af alt fra spilleautomater til økologiske nicheprodukter over fine vine. Og niveauet har imponeret den rutinerede salgschef.

- Jeg er overrasket over, at der har været så mange udenlandske produkter og udstillere eksempelvis inden for cateringsegmentet. Det har virkelig været professionelt grebet an med udstillingen af slutprodukterne, siger Martin Petersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094